Skip to main content

26-30 JUNI 2024

The Hot Revival Stompers

Jaap de Wit Jr.(dr), Jaap de Wit (b), Hans Mantel (bj), Barry Woestenburg (trb), Jeroen Knukkel (cl) Edwin Jans (cor)

Indtil 2007 spillede dette band mange scener lokalt, nationalt og internationalt. De var kendt for deres solide opspring, deres varierede repertoire og deres egen lyd, der bedst kan beskrives som en blanding af New Orleans Revival og Trad Jazz. Deres fantastiske rytmesektion er stensikker og swingende som en mor. Deres frontlinje komplimenterer hinandenperfekt under kollektiver og individuelt spillernes soloer er umulige at gå glip af.

I de 14 år med radiotavshed forblev bandet i kontakt. De spillede også sammen under en genforeningskoncert eller i forskellige opstillinger. Endelig har de taget beslutningen om at finde sammen igen. Line-uppet har ændret sig minimalt fra år tilbage, men er uden skyggen af ​​tvivl uovertruffen.

Jaap de Wit senior afslutter rytmesektionen på kontrabas og spiller ved siden af ​​Jaap de Wit (trommer) og Hans Mantel (banjo). Barry Woestenburg (trombone) fuldender frontlinjen ved siden af ​​Jeroen Knukkel (klarinet) og Edwin Jans (kornet). Resultatet er, som du kender det, og har alle ingredienser til at være en god gammel 'Stompers'-aften!

Program tirsdag den 25. juni 2024

Program onsdag den 26. juni 2024

Program torsdag den 27. juni 2024

Program fredag den 28. juni 2024

Program lørdag den 29.juni 2024

Program søndag den 30. juni 2024