Skip to main content

26-30 JUNI 2024

Hvor afholdes Riverboat Jazz Festival?

Riverboat Jazz Festival afholdes i hjertet af Silkeborg. Hele festivalen afvikles omkring den indre by, på havneområdet og på Gudenåen. I telte, på pladser, caféer, kirker, restauranter, barer, spillesteder og både.

Hvornår finder Riverboat Jazz Festival sted?

Riverboat Jazz Festival ligger ALTID den sidste weekend i juni og følger den weekend, hvor skolerne få sommerferie. Festivalen starter stille op onsdag aften og afsluttes med Jamsession i Havneteltet søndag eftermiddag. I 2024, 2025 og 2026 ligger festivalen i uge 26

Hvor kan man bo under festivalen?

Der er masser af muligheder for overnatning i Silkeborg i alle niveauer. Her er alt fra hoteller, over vandrehjem og B&B til smukt beliggende campingpladser. Se links til overnatningssteder her www.silkeborg.com

Hvordan kommer jeg rundt i byen under festivalen?

Der går bybusser fra alle hjørner af Silkeborg til midtbyen. Når du først er ankommet i midtbyen ligger alle koncerterne inden for gåafstand. Veje, telte og gågader er fremkommelige for gangbesværede og for rullestole.

Hvor kan jeg parkere under festivalen?

Parkering på og ved festivalpladserne er ikke tilladt. Vi henviser til byens øvrige parkeringspladser ved Iskælderdalen på Sejsvej, Søvej, Bios Gård, Bindslevs Plads, Papirfabrikken, Biblioteket, Banegården, Føtex og under Torvet.

Vær opmærksom på skiltning, da der skal betales afgift på de fleste pladser i midtbyen.

Hvor finder jeg information under festivalen?

Overfor Havneteltet finder du vores informationsvogn. Her kan du få hjælp og svar hos vores dygtige frivillige. De er i øvrigt over hele festivalområdet og bærer ordet ‘CREW’ på ryggen af deres sorte t-shirts. Spørg dem endelig. De vil hellere end gerne hjælpe.

Kan der betales med kreditkort og MobilePay i teltene?

Ja! I vores telte og på vores spillesteder kan du sagtens betale med kreditkort og MobilePay

Hvor kan jeg hæve penge under festivalen?

I midtbyen findes flere pengeinstitutter med hæveautomater. 

Må jeg selv medbringe mine drikkevarer på festivalens område?

Vi bliver skuffede og kede af det, hvis I gør det. Det er kroner i kassen der betaler jazzen! Riverboat Jazz Festival har fri entré til stort set alle koncerter, og det er de penge du køber drikkevarer for, som betaler musikken. I vor tid er det noget særligt at kunne gå til festival for de penge et krus øl koster. Vi er ikke som de andre, og vi håber, at I vil hjælpe til, at det kan forblive sådan.

Hvor køber jeg mad på festivalen?

Midtbyen er fyldt med spisesteder og mange har specielle festival-tilbud. Desuden er der madboder etableret i samarbejde med Riverboat ved vores teltpladser - der er markeret som Riverboat Madbod

Må jeg sætte min egen bod op på festivalen?

Salgsboder kan kun oprettes efter godkendelse af festivalen – al øvrig handel bortvises. Riverboat Jazz Festival er fri for al alternativ handel.

Hvis du gerne vil sælge noget og mener at have et produkt som egner sig til salg på Riverboat, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvor findes der toiletter på festivalen?

Der er opstillet toiletvogne ved de tre store telte.

Offentlige toiletter m. handicapadgang: I JYSK Musikteater, parkeringspladsen i Mejerigården.

Hvem skal jeg ringe til hvis…?

Riverboat sekretariat og Infovogn (under festivalen): 51 82 16 17
Taxi: 86 80 60 60
Vagtlæge: 70 11 31 31
Akutklinik Silkeborg: 87 13 50 50 (Ring her for at melde din ankomst på Silkeborg Hospital)
Politi: 114
Alarm: 112