21-25 JUNI 2023

Vi er glade for, at vi igen i år kan åbne teltdugene for JAZZLAND til alle Riverboats yngste gæster.

Vi fylder igen i år Museum Silkeborgs forhave med det bedste danske børnejazz og Den Kreative Skole stiller op med forskellige både musiske og kreative værksteder imellem koncerterne.

Vi har i Riverboat nemlig sat os for, at påtage os ansvaret for jazz-indoktrineringen af næste generation, som man må kunne forvente, når man vokser op i Riverboats hjemby.

I løbet af ugedagene inviterer vi byens institutioner ind til koncerter og lørdag og søndag præsenterer vi et varieret udvalg af interaktive jazzkoncerter.

Så vi glæder os til at se jer, store som små og fyre den max af til bossa og jazzeløjer i Riverboats JAZZLAND.

Orkestrene i jazzland

Æsken

Æsken er håndspillet svedigt musik, som får selv rotterne på loftet til at svinge ballerne.

Det er autentisk, energisk og ikke mindst sjovt! I 2017 blev Æsken prisbelønnet med en Danish Music Awards - Børnejazzprisen.

Æsken spiller autentisk og uforfærdet musik med energi, nærvær, kant og nerve.

Fælles for alt hvad Æsken laver er, at gruppen er drevet af hjerteblod for børn og for musik. Æsken består af musikerne Sidsel og Lasse Bech Kiilerich, Janus Holst Aaen, Kristian Koldbro og Scott Westh

Martini*s for børn

Jazzsangerinde Kira Martini og hendes storswingende jazz-krokodiller, er en festlig oplevelse for både børn og voksne. Sprudlende rytmer fra syd og nord, spilles og synges i et farverigt univers fuld af leg og improvisation. Sangene er skrevet af Kira, og handler om stort og småt i livet, om pudsige skabninger, og finurlige møder. Om Brasiliens rytmer, og om at huske at bruge sin fantasi.

”Kira Martini er en blændende sangerinde, med et fantastisk varieret repertoire, og så kan hun i den grad komme i kontakt med børnene på en fuldkommen afslappet og naturlig måde.”

Flying Jazzman Quintet

Flying Jazzman har samlet et stærkt hold af glade musikere, der elsker at spille og byder denne gang på JAZZ i BØRNEHØJDE. Kom og vær med når der fortælles om jazzens historie på en sjov og underholdende måde, hvor børnene får lov at lege, synge, danse og måske dirigere orkestret;-)

Vær forberedt på at alt kan ske!…det er jo JAZZ…!

Riverboat Sekretariat

Kedelhuset
Papirfabrikken 72
DK-8600 Silkeborg
Denmark

+45 5182 1617
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.