21-25 JUNI 2023

Spillesteder

Som frivillig på et af vores spillesteder lander du lige midt i festen.

Opgaven er at skabe hygge og god stemning på spillestedet. Lige så vigtigt er det at vi får solgt nogle drikkevarer i barerne. Vi bruger et kassesystem til at registrere salget. Det er et ret enkelt system som er let at lære og du får en grundig oplæringen inden du skal i gang.

Udover det direkte salg vil der være nogen der skal forberede simple drinks, lave kaffe og fylde køleskabe. De forberedende opgaver ligger både før musikken starter og mens musikken spiller. På vagten vil du typisk skifte mellem at stå i bar og gå en tur mellem bordene – enten for at sælge drikkevarer (valgfrit) eller hjælpe med afrydning.

Alle spillesteder har desuden en opgave i at servicere stedets musikere.

Vi ser det som en fælles opgave at holde spillestedet pænt og ryddeligt herunder at skraldespandene bliver tømt jævnligt. Derudover hjælper vi hinanden med at rydde op når gæster er gået.

Vi har spillesteder i flere størrelser. Vagtholdene er mellem 6 og 20 personer ad gangen.

 • TORVET

  Det største telt med op til 1.000 gæster. Den officielle åbning er torsdag, hvor der også er bluesnight. Lukker lørdag lige over midnat.

 • HAVNEN

  ”Midterbarnet” med op til 750 gæster. Åbner onsdag, med ”åben scene” og slutter søndag med Jamsession.

 • BINDSLEVS PLADS

  Lillesøsteren med op til 300 gæster. Musikken appellerer til det yngre publikum. Åben fredag og lørdag.

 • JAZZLAND

  I Museum Silkeborgs forhave med musik og aktiviteter for børn om dagen og om aftenen for spisende gæster, der sætter pris på stemningsfyldt atmosfære og musik.

 • BROEN

  Baren i vandkanten på havnen. De små borde tiltrækker en del gæster, der har købt mad i boderne på havnen.

Fælles for spillestederne er:

Eftermiddagsvagt : den rolige vagt – musikken lægger op til kaffe og hygge og lidt opvarmningen til aftens fest.

Aftenvagt: festen starter så småt og gæsterne begynder at komme i byen. Musikken lægger op til fest og der vil oftest blive mere at lave især i barerne.

Lukkevagt: den sjove vagt – både gæster og musik er i feststemning. Du kan godt ”risikere” at få rigtig travlt på denne vagt.

Som frivillig på et spillested, står du meget og du går mange skridt. Du holder også mange små pauser – stående eller siddende.

Musikken spiller det meste af tiden – og også indimellem højt. Det er begrænset hvad du skal bære eller løfte på en vagt på et spillested. Der vil oftest være andre frivillige til den opgave.

Riverboat Sekretariat

Kedelhuset
Papirfabrikken 72
DK-8600 Silkeborg
Denmark

+45 5182 1617
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.