21-25 JUNI 2023

August 2020

Referat Bestyrelsesmøde

Riverboat Jazz Festival

Kedelhuset, onsdag d. 19.08.2020

 

Til stede: Johanne, Mads, Morten, Kjeld, Line, Mette, Trine

 

1. Orientering

Støttekoncerten (Mini-Riverboat) d. 26/6 2020 udkom med et overskud på 55.000,00 kr. (i regi af Støtteforeningen). Dagen var en succes, som vi fik meget ros for. Den var velafviklet og produktionen kørte problemfrit og der var rigelig opbakning fra frivillige. 

2. Riverboat 2021

Planlægningen af Riverboat 2021 er allerede godt på vej. Vi overfører programmet fra 2020. Alle musikere har sagt ja til at komme igen. De opgaver der foreligger  i efteråret er i hovedtræk: Kontraktskrivning, køb af flybilletter, opdatering af nyhedsbreve, hjemmeside, sociale medier mm, kontakt til sponsorer og samarbejdspartnere samt udvikling af Bindslevs Plads og Jazzland. Pleje og udvikling af de frivilliges rammer, samt nyt hjælpersystem og og optimering af kassesystem. Line kommer tilbage på kontoret d. 1/9 og vil kaste sig over disse opgaver.

Der er blevet skrevet i MJA, samt i kommunens sparekatalog om Riverboats potentielle rolle i en evt. omlægning af Kedelhusets drift. Vores svar er, at vi ikke har ressourcer til at tage mere ind i sekretariatet. 

Vi har en koncert med Aarhus Jazz Orchestra med Niels Jørgen Steen og Mads Mathias d. 26. november i JMTS. Koncerten lanceres i forbindelse med frokostjazzens opstart d. 3/9 2020. 

3. Budgetopfølgning: 

Prognosen for i år viser et positivt resultat i omegnen af 140.000,00 kr. Der udarbejdes efter planen et årsregnskab nu og der indkaldes til generalforsamling som vanligt i slutningen af november.

4. Eventuelt

Det besluttes, at Kjeld fremadrettet skal deltage på bossmøderne som repræsentant for bestyrelsen.

Ift. Corona, så følger vi selvfølgelig udviklingen tæt og vil også fremadrettet inkorporere en større forsigtighed i budgettet, da vi ikke kender den fremtidige ændrede adfærd som følge af Covid 19.

Riverboat Sekretariat

Kedelhuset
Papirfabrikken 72
DK-8600 Silkeborg
Denmark

+45 8680 1617
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.