21-25 JUNI 2023

Marts 2020

Referat Bestyrelsesmøde - Riverboat Jazz Festival

Kedelhuset, mandag d. 23.03.2020

Til stede: Johanne, Mads, Morten, Mette, Kjeld, Steen, Trine og Line

1. Referat fra mødet den 25.02.2020 godkendt

2. Status på Riverboat 2020 og spørgsmålet om hvorvidt vi kan gennemføre som følge af Corona? Mange scenarier blev konstruktivt drøftet, men det endte i en beslutning om at trække den endelige beslutning til næste bestyrelsesmøde, som blev fastsat til d. 8/4, hvor tiden forhåbentligt har arbejdet med os. Her, et indblik i nogle af de drøftede scenarier:

  • Muligheden for at de fortsat har lukket grænserne, men lukker op for restriktionerne omkring forsamlinger – så vi afvikler festivalen men uden de udenlandske orkestre og gæster. Der er selvfølgelig også mulighed for det modsatte – at grænserne åbnes men forsamlingsforbundet opretholdes – og så er der selvfølgelig ikke noget at gøre. Selvom de sætter forbuddet op til 1000 – kan vi ikke afvikle festivalen, da vi ikke kan kontrollere antal gæster.
  • Vi afvikler festivalen som planlagt, men publikum tør ikke tage på festival og store folkemængder – de springer et år over – og vi ser ind i et økonomisk underskud. En mulighed kunne være at tale med kommunen om en underskudsgaranti – hvis vi gennemfører.
  • Der er dog også mulighed for, at vi oplever det modsatte scenarie – da alle folk, har været så trætte af at have været ’spærret’ inde – at alle løber ud og fejrer livet og festen med hinanden og at vi får mange flere gæster end tidligere og mange nye og yngre. 

Worst case udregninger for årets resultat, hvis der ikke kommer nogen form for hjælpepakke er et underskud på -200.000,00 kr. I dette tilfælde må der ses på, om kommunen evt. opretter hjælpepakke til kulturen.

3. Budgetopfølgning. 

Gennemgang af budget og opfølgning. Steen har lavet et nyt overskueligt overblik. Man påtaler vigtigheden af, at få alle sponsorater afklaret.  

4. Evt.

Nyt bestyrelsesmøde d. 8/4 kl 17.00 i Kedelhuset, hvor det skal besluttes, hvorvidt vi gennemfører Riverboat i 2020 og i hvilket format.

Riverboat Sekretariat

Kedelhuset
Papirfabrikken 72
DK-8600 Silkeborg
Denmark

+45 8680 1617
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.