Skip to main content

26-30 JUNI 2024

SP Just Frost

SPJustFrost

Funky New Orleans

Esben Just(voc/pno), Henrik SP (b), Søren Frost (dr)

Trioen, med Henrik SP Schou Poulsen på bassen, Esben Just på vokal og piano og Søren Frost på trommerne, har i mere end 20 år væltet klubberne, festivalerne og publikum over hele landet med deres voldsomt svingende og dybt charmerende New Orleans mix af funk, rhythm & blues, jazz og rock’n’roll, en genre som de tre herrer mestrer til perfektion og med et overskud som er sjældent set på vore breddegrader. Gennem tiden har SPJustFrost manifesteret sin position som et af Danmarks bedste live-acts. Trioen har udsendt en stribe albums, enkelte med egne sange og andre med mange af de klassiske sange, som har sit udspring i New Orleans. SpJustFrost har spillet hundredvis af koncerter på klubber og festivaler på kryds og tværs af Danmark, og deres trofaste publikums begejstring og store kærlighed til trioen, er til stadighed motivationen for at starte turbussen op igen. En Riverboat Jazz Festival uden denne fantastiske trio er næsten utænkelig.

SP-JUST-FROST har seks fuldlængde albums, et utal af singler, EP’er og jule specials på samvittigheden, en stor del af disse med engelske tekster, men trioen har også kastet sig over modersmålet og har haft succes med sange som ”Bryggen” og ”Charmetrold”, sange som specielt live er blevet publikumsfavoritter.

SP-JUST-FROST glæder sig til igen at mærke solen, varmen og sommeren og til at se publikum i festivalhøjde, sprede glæde og kærlighed… der er helt sikkert mange der trænger!

“Laissez les bons temps rouler” som man siger i New Orleans, eller på godt dansk: ”SP-JUST-FROST ruller igen”

 

Program tirsdag den 25. juni 2024

Program onsdag den 26. juni 2024

Program torsdag den 27. juni 2024

Program fredag den 28. juni 2024

Program lørdag den 29.juni 2024

Program søndag den 30. juni 2024