Tilmelding

Tilmelding

Vi forventer, at vi kan gennemføre Riverboat 2021 i en eller anden form og glæder os til at nyde jeres fantastiske selskab, humør og arbejdsiver - og lave en jazzfest sammen med jer.
 

 

Vi er i øjeblikket igang med at implementere et nyt vagtsystem for jer - vores frivillige.  Det hedder Appvagt og herunder kan du finde vejledning til oprettelse og login - både på PC og telefon/tablet, uanset om du er ny som frivillig eller allerede oprettet i AppVagt. Vi videregiver naturligvis ikke personlige oplysninger jvf. GDPR.
Vagtplanen er endnu ikke oprettet, da vi ikke ved helt endnu, hvilken størrelse festivalen får.  Så snart vi ved noget, skal vi nok give lyd på alle platforme, så du er velkommen til at oprette dig med dine kontaktoplysninger i Appvagt og så hører du fra os, så snart der er vagter at vælge.

Hvis du allerede er frivillig hos Riverboat Jazz Festival og har modtaget en velkomstmail fra AppVagt, så kan du følge vejledningen til oprettelse og login (PDF her på siden).

Hvis du er ny som frivillig, kan du også følge vejledningen til oprettelse og login (PDF her på siden). Dog kan man ikke oprettes på telefon/tablet, når man skal oprette sig/logge ind første gang det skal gøres på en stationær/bærbar. 

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, så skriv eller ring endelig til os på info@riverboat.dk - +4586801617.

VEJLEDNING TIL OPRETTELSE & LOG-IN PÅ PC/MAC

NYE FRIVILLIGE OG ALLEREDE OPRETTEDE FRIVILLIGE

VEJLEDNING TIL OPRETTELSE PÅ TELEFON/TABLET

KUN FOR ALLEREDE OPRETTEDE FRIVILLIGE