Riverboat Jazz Festival 2021 - Aflyst

Det er med det tungeste festivalhjerte, at vi, på baggrund af det nye politiske aftaleskrift for det store forsamlingsloft, endnu et år, må aflyse Riverboat Jazz Festival, som vi kender den. 

Restriktionerne er skærpet yderligere ift. ekspertgruppens anbefalinger og det betyder, at vi ikke kan se til ende, at afvikle en Riverboat, som smager af fest, frihed og fællesskab - altsammen noget, som er grundstenen i festivalens DNA. 

Vi har i de seneste måneder arbejdet med mange forskellige scenarier for afvikling og på baggrund af ekspertgruppens anbefalinger, så vi nogle rigtig gode og forsvarlige muligheder for at skabe en festival, som kunne ligne noget, vi kender. Selv efter morgenens udmelding har vi tænkt en masse alternativer og skaleringer, men alle de scenarier synes vi, ligger langt væk fra Riverboats ånd. 

Vi havde glædet os SÅ meget, men det skal give mening. 

Det gør ondt - på de frivilliges vegne, på gæsternes, samarbejdspartnernes og ikke mindst musikernes vegne, som har strukket sig langt og stået stand-by rigtig længe. 

Nu går vi tilbage i maskinrummet og gør os nogle tanker om i år. Måske kan det lade sig gøre at lave lidt “larm” i den weekend, hvor festivalen skulle ha’ fundet sted og måske kan vi finde på at lave andre “nedslag”, når der igen er mulighed for det. Vi tænker lige og trækker vejret efter dagens mavepuster. 

Den næste tid skal vi have kontaktet kunder, medlemmer, sponsorer, musikere, samarbejdspartnere m.fl. Og sikkert er det i hvert fald, at Riverboat 2022 bliver det vildeste brag!

Vi holder jer opdaterede! De kærligste jazzhilsner, Riverboat Jazz Festival