Covid-19 & Riverboat Jazz Festival

Riverboat Jazz Festival 2021 og Covid-19

Sådan som vores verdenssituation ser ud lige nu, er det svært at forestille sig, at vi kan samles flere tusinder til festival næste år. Riverboat Jazz Festival er ikke i fare for at lukke på baggrund af Covid-19, da vi har både meget forstående sponsorer, medlemmer, musikere, frivillige og samarbejdspartnere. Festivalbranchen er ramt generelt og vi ved, at flere store festivaler gennemfører i 2021 i et alternativt format. 

Det er naturligvis en virkelighed, som også eksisterer for os og derfor følger vi udviklingen tæt og overvejer grundigt, hvordan vi kan forestille os at Riverboat Jazz Festival 2021, kan se ud. Og selvom meget er usikkert og svært at planlægge noget som helst efter, ja så ved vi i hvert fald én ting med sikkerhed - og det er, at vi vil afholde Riverboat Jazz Festival i det omfang det overhovedet er muligt til den tid. 

Vi ved godt, at vi igen kan blive ramt af et forbud mod afvikling af festivaler og det kan vi naturligvis ikke rokke ved. Det vigtigste er stadig, at vi passer bedst muligt på hinanden. Men viser det sig, at vi på forsvarlig vis kan afvikle festivalen i en eller anden form, så er vi meget parate til at præsentere en festival, hvor alle restriktioner overholdes og vi stadig kan nyde musikken, samværet og fællesskabet. 

Derfor vil vi bede jer sætte X i kalenderen for Riverboat Jazz Festival 2021. Festivalen finder sted 23.-27. juni 2021.